Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Leon Brela (2235 niezalogowanych)
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Skocz3k napisał:
Dzięki za informację.

A co do tego, że od mojej ostatniej wizyty wiele się zmieniło. No się już wcale nie dziwie, że się zmieniło. To wy "kurwiszony" stworzyliście nam taki obraz polaka za granicą.

A takiego typu ludzie jak ty, bez fachu i doswiadczenia i języka nieraz .....dopiero tworzą obraz polaka za granica!!!
Nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego, chłopcze.
Tacy jak ty obciach przynoszą. Wszystko i nic potrafiący!!!!
Z takich jak ty się śmieją obcokrajowcy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Poza tym ......studencie, odrób najpierw te nakłady za naukę twoja, na które zrzucało sie cale społeczeństwo i wszyscy naiwni ludzie w Polsce.
A ty chcesz dać czadu!!!!
Powinieneś zwrócić pieniądze za naukę!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Simmon napisał:
Poza tym ......studencie, odrób najpierw te nakłady za naukę twoja, na które zrzucało sie cale społeczeństwo i wszyscy naiwni ludzie w Polsce.
A ty chcesz dać czadu!!!!
Powinieneś zwrócić pieniądze za naukę!!!

No co ty Korwin im daruje i będą jeba. Lewaków
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Marcin L
(Skocz3k)
Wiking
Cześć.
Nie odzywałem się dawno bo byłem zajęty przygotowaniami do wyjazdu.
Tych najbardziej zaangażowanych w dyskusję chcę uspokoić, że wszystko jest ok.
Jutro wprowadzam się do mieszkania które pomogła mi ogarnąć znajoma oraz nowo-poznani Polacy. Cena bardzo fajna, mieszkanko spoko, tylko kwestia umeblowania z finn'a. Jestem w Oslo od 5 dni, a pierwszą pracę już miałem wczoraj. Też pomogli mi chłopcy z Karpacza których poznałem w poniedziałek. No nic, jak widać można pomóc osobie obcej bez wyzwisk, bluzgów i wjazdów na osobowość. Jestem pewny, że i jak pomogę jak będzie taka okazja.

pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok